Mag ik even jullie aandacht? Stemmen jullie mee?

Gepubliceerd op 27 april 2023 om 23:17

 

 

Mildred Nijhove van het programma Married At First Sight in jury verkiezing ‘Meest romantische kasteel’. 

 

Een van de bekendste trouwambtenaren van Nederland, Mildred Nijhove, zal optreden als jurylid voor de publieksprijs voor het meest romantische kasteel. Dat maken Stichting Dag van het Kasteel en de VriendenLoterij vandaag bekend. Nijhove is bekend dankzij haar rol in het veel bekeken televisieprogramma Marrried at first sight (RTL 4). Frank Louhenapessy (bestuurslid Dag van het Kasteel) en Indra Simons (awardwinning trouwfotograaf) zijn eveneens deel van de driekoppige jury die op 29 mei 2023 het winnende kasteel de hoofdprijs van €15.000 mag uitreiken.

 

 

 

Feestelijke uitreiking De uitreiking vindt plaats op de locatie van het winnende kasteel tijdens de opening van Dag van het Kasteel, het leukste dagje uit dat jaarlijks wordt georganiseerd op Tweede Pinksterdag bij meer dan 100 deelnemende kastelen door heel Nederland. Het publiek heeft nog tot en met 1 mei 2023 de kans om zijn favoriete kasteel aan die felbegeerde prijs te helpen via kasteelverkiezing.nl. Het winnende kasteel ontvangt een cheque van €15.000, vrij te besteden aan bijvoorbeeld publieksactiviteiten, restauraties, aanwinsten of renovatiewerkzaamheden. . Niet alleen de deelnemende kastelen maken kans op een prijs, onder het publiek wordt ook een prijs verloot. Wanneer je je stem uitbrengt via
www.kastelenverkiezing.nl maak je kans op een verblijf in één van Nederlands mooiste kastelen, inclusief diner. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om een stem uit te brengen. 

 

 

 

Rol van de jury De ‘meest romantische kasteel’ verkiezing is een publieksprijs. Het publiek bepaalt wie de prijs ontvangt. De jury controleert of de stemming eerlijk is verlopen en beslist, wanneer er twee kastelen zijn met een gelijk aantal stemmen, de rangorde. Daarnaast is de jury het gezicht van de prijs. De juryleden treden op als ambassadeur en overhandigen persoonlijk de prijs aan de winnaar.
 

 

Samenwerking 

De kastelenverkiezing is het resultaat van de samenwerking tussen de VriendenLoterij en Dag van het Kasteel. Dankzij de bijdrage van de VriendenLoterij kan de stichting de komende drie jaar een prijs uitreiken, elk jaar met een ander thema. Dit jaar is gekozen voor het thema‘ meest romantische kasteel’ omdat veel kastelen en buitenplaatsen romantische interieurs, weelderige tuinen of idyllische parken hebben of dienen als trouwlocatie. 

 

 
 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.