Help jonge onderneemster uit de brand!

Gepubliceerd op 16 februari 2023 om 21:37

 

 

 

HELP JONGE ONDERNEEMSTER UIT DE BRAND!

 


Stel je eens voor...

 Je bent 24 jaar. Je hebt ondanks je chronisch ziek bent, je HBO Bachelor studie afgerond en bent al 5 jaar succesvol zelfstandig onderneemster.

 

Je neemt de stap om een beauty salon te openen waarin het totale welzijn van de klant centraal staat. Hiernaast besluit je je ook op maatschappelijk -en professioneel vlak in te zetten voor anderen, omdat jijzelf tegen veel dingen aan liep en besloot het verschil te maken. En dit allemaal, wordt in 1 klap van je afgenomen.

 


In a split second...Mijn jongere zus Yazzmin, is ´in a split second´ alles kwijt waar zij zóó hard aan heeft gewerkt heeft. Door kortsluiting die plaatsvond in de meterkast, is afgelopen zaterdag een brand ontstaan in beauty salon Yalou Ensemble. Er vielen, GELUKKIG, door haar correcte evacuatie, geen doden/gewonden. Echter, door de  extreme rook- en roetschade is de gehele salon onbruikbaar geworden.Alles wat zij heeft opgebouwd, met hulp van onze vader en naasten is weg. Ondanks de zeer uitgebreide verzekeringen die zij heeft afgesloten, zijn er nog een heleboel kosten die niet gedekt worden (denk aan huurdersbelang- en stagneringsverzekering). De schrik zit er nog goed in. Materiële en emotionele schade is er. Maar wat ik hoop is dat Yazzmin's droom niet verloren gaat. Haar droom om een beauty salon op haar eigen unieke manier voort te zetten.Help haar met de wederopbouw & doorstart.Al het support is hartverwarmend. Alles wordt gezien! Elke euro telt en wordt meer dan gewaardeerd. Ze zijn allemaal goud waard.Lees, Deel & Doneer deze actie om haar te helpen met de wederopbouw van Yalou Ensemble! Ze komt terug, sterker dan ooit!

 

Klik op de onderstaande button voor jou gift.

 


Mijn dank is groot.Chanté Bergraaf

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Chanté Bergraaf
een maand geleden

Ontzettend bedankt dat jij jouw platform beschikbaar stelt om haar verhaal te delen🤎