Ingrid

Gepubliceerd op 20 december 2020 om 19:10


Mijn naam is Ingrid en ik kom uit Enschede. Ik ben sinds 2017 mijn eigen praktijk gestart en daar kan ik echt mijn liefde en passie in kwijt.

De afgelopen jaren heb ik een aantal mooie cursussen gevolgd en momenteel ben ik bezig met de Masterclass Lichtwerk Academie bij Crystal Visions.

 

In 2014 heb ik de cursus Reiki 1 en in 2015 de cursus Reiki 2 gevolgd. In 2016 heb ik de cursussen Quantum Touch Level 1, Gold Reiki en Dieprode Reiki gevolgd. In 2016 ben ik ingewijd in de Akasha Kronieken en ook deze cursus heb ik succesvol afgerond. In 2018 heb ik leren werken met The Emotion Code. In 2020 heb ik de cursus Access Bars gedaan.

De komende tijd wil ik me nog gaan verdiepen in diverse massage-technieken omdat ik zelf ook de kracht van massages heb mogen ontdekken.

Op dit moment geef ik onder andere ook telefonische consulten. Ik ben absoluut niet zweverig, maar geloof wel dat er veel meer is tussen hemel en aarde. Ik help mensen graag verder op hun levenspad en indien ik niets voor iemand kan betekenen, verwijs ik je graag door naar collega's of kijk ik samen met jou wat het beste bij jou past. 


Mijn inspiratie haal ik vooral uit mezelf en de verhalen/ervaringen van anderen. Ik vind het heel mooi om te ontdekken/onderzoeken wat er echt in mezelf of iemand zit en hoe zich dat mag gaan ontwikkelen. Succesverhalen zijn natuurlijk ook altijd erg motiverend. Ik ben dit werk gaan doen omdat ik veel eenzaamheid in mijn leven gekend heb. Ik heb vaak in heel zware situaties gezeten waarin ik niemand had, niemand die mijn hielp en een luisterend oor was er al helemaal niet. Juist dit kan al zoveel voor iemand betekenen.

Hierdoor kan ik ook heel goed luisteren en hoor ik vaak ook wat er NIET gezegd wordt. Hierdoor voelen mensen zich vaak bij mij op hun gemak en dat is een groot compliment om te krijgen.

Op dit moment is er veel eenzaamheid en gaan veel mensen door een diep dal. Ik wil de mensen graag meegeven om op welke manier dan ook toch een kaarsje te blijven branden. Het klinkt gek, maar ook al is dat op zware momenten het enige lichtpuntje in de duisternis…het is wel een lichtpuntje. Mij heeft dat in veel zware tijden geholpen omdat ik letterlijk een lichtpuntje zag. Ook al zag ik het niet in mezelf of in mijn situatie…zelf BEWUST een lichtpuntje creëren, kan al een stap de goede richting in zijn.In liefde en licht,
Ingrid

 

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid
2 jaar geleden

Wat een mooi, liefdevol, bijzonder en warm platform heb jij neergezet.
Ik ben trots op je. Ik weet wat je allemaal doorstaan hebt en wat
een mooie stappen jij gezet hebt.