Nilam

Gepubliceerd op 3 februari 2022 om 19:18

 

 

Ze heeft na maanden hard werken
'Forever in shape’ by Nilam Coaching gelanceerd.

 

In dit 12 wekelijkse online videoprogramma leert ze de mensen alles op het gebied van voeding, training en de juiste mind set om een betere versie van jezelf te worden en om een geweldige lichaamsvorm te krijgen.

 

Nilam ziet zichzelf als een simpele persoon die graag anderen helpt om een betere versie van zichzelf te worden op basis van haar eigen kennis en ervaring op het gebiedt van voeding, sport en de juiste mind-set.

 


Ze heeft zelf ook een aardige weg afgelegd. Zo vertelt ze dat ze zich niet prettig voelde in haar eigen lichaam. Haar zelfvertrouwen was soms heel laag en had moeite om zichzelf te accepteren. Ook geeft ze aan een emotie eter te zijn geweest en daardoor veel ongezonde dingen at. Hierdoor zat ze geregeld niet lekker in haar vel.

 


Op een dag ging die knop om. Ze begon zich steeds meer bewust te worden van haar manier van leven en haar kijk op voeding. Ze kreeg steeds meer het besef dat als ze gezond oud wilt worden dat ze zowel fysiek als mentaal veranderingen mag gaan aanbrengen bij zichzelf. Er was dus werk aan de winkel. Maar deze weg ging zeker niet zonder slag of stoot. Haar opa zegt altijd: ’Wees niet bang. Vertrouw op de kracht die je in je hebt’. Dit geeft haar tot de dag van vandaag alleen nog maar meer motivatie om door te gaan.

 


Ze is gaan leren om een andere kijk op voeding te hebben. Zo is ze sterk van mening dat koolhydraten helemaal niet slecht voor je zijn. Maar dat je lichaam waaronder je brein koolhydraten juist nodig heeft. Ook geeft ze aan dat je niet per definitie vet hoeft te verliezen door het gebruik van supplementen. Maar dat je door de juiste voeding ook een heel eind kan komen.

 


Ook is ze gaan onderzoeken welke sport het beste bij haar past. Haar favoriete sport blijft toch fitness, maar een groepslesje pakken vind ze voor de afwisseling ook wel heel leuk. Het fitnessen ziet ze als een momentje voor zichzelf. Het is tevens ook een uitlaatklep. Maar soms vind ze het ook gezellig en motiverend om met anderen erbij te sporten.

 

Nadat zij een transformatie had doorgemaakt is zij ook anderen gaan coachen. Dit doet ze nu al een paar jaar. Het helpen van mensen met een nieuwe gezonde manier van leven geeft haar veel voldoening en vreugde. Het geeft haar een fijn gevoel als zij ziet dat anderen ook weer blij zijn met zichzelf. Het helpen van de mensen doet ze door middel van één op één coaching programma’s waarbij ze een gericht persoonlijk plan voor de mensen opstelt met persoonlijke doelen. 

 


Het is nooit te laat is om veranderingen door
te maken.
Als je echt je doelen wilt behalen
op het gebied van een gezond gewicht is het zeker mogelijk. En natuurlijk om die geweldige lichaamsvorm te krijgen die bij je past.Waar een wil is, is een weg.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.