Natasja van 't Net

Gepubliceerd op 22 mei 2023 om 23:07Ik ben Natasja van 't Net en sinds 2015 Spiritueel ondernemer. Ik ben 42 jaar en woon met mijn dochter van 12 in Amersfoort. Vanaf haar 1e jaar ben ik samen met haar en dus een alleenstaande moeder. Vanaf mijn 18e ben ik bewust bezig met spiritualiteit. Ik wist er toen nog niet zoveel van. Er was toen ook niet zoveel informatie over als tegenwoordig. Als kind was ik wel altijd gevoelig en toch ook wel graag op mezelf, maar ik was me niet bewust van mijn gave.

 


Alles veranderde toen ik op 1e Kerstdag 1998 laat in de avond een ernstig auto-ongeluk kreeg. Ik brak mijn bovenbeen. Mijn enkel was helemaal afgebroken en al mijn midden voetbeentjes waren gebroken. Een operatie van 4 uur zorgde ervoor dat de nodige pinnen in mijn been en voet werden gezet. Toen ik na een week weer uit het ziekenhuis kwam, kon ik niet veel. Ik moest opnieuw leren lopen. Werken kon ik nog niet en had dus niet veel te doen.

 


Bij ons in het dorp was destijds een grote spirituele winkel en daar kocht ik mijn eerste
tarotkaarten. In de jaren die volgde ben ik Reiki gaan doen t/m Reiki 3. Ik heb diverse cursussen gedaan op het spiritueel vlak om het zo meer mijn eigen te maken.

 


Het meest heb ik geleerd door gewoon te doen. Ik werk inmiddels 9 jaar fulltime op een spiritueel hulplijn. Het werk is mijn passie. Een mooie bijkomstigheid is dat ik mijn eigen tijden kan bepalen waardoor ik voldoende tijd heb voor mijn dochter zonder een oppas of buitenschoolse opvang in te hoeven schakelen.

 


Als je je droom volgt wordt er voor je gezorgd.
 

 


Mijn leven tot nu toe, om te komen waar ik nu ben, waren jaren van vallen opstaan en weer doorgaan. Ik begon, nadat ik 4 maanden bij mijn ouders had gewoond, toen ik alleen kwam te staan met mijn dochter, in een stacaravan. Dit wilde ik zelf. Omdat ik zelf moeder wilde zijn en een eigen plek wilde hebben. Ik had makkelijk bij mijn ouders mogen en kunnen blijven. En natuurlijk ben ik ze daar heel dankbaar voor. Alleen ik wist ook dat bij mijn ouders blijven wonen mij niet zo helpen om te komen waar ik nu ben.

 


Opstaan en doorgaan, daar groei je  immers van. Zo heb ik dat ook geleerd vanuit mijn opvoeding. En nu, na 10 jaar kan ik zeggen, dat ik werk verricht waar ik eerder van droomde. Ik voel mij gelukkig en mijn dochter is een geweldige jonge vrouw in bloei die het heel goed doet op deze wereld.
 

 


Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen met mijn spirituele ondernemerschap.

 


Mijn motto is: ‘Opgeven is geen optie! Als het moeilijk wordt moet je juist doorgaan. Want daarin zit de kracht!'.
 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.