Angelique de Graav

Gepubliceerd op 4 januari 2022 om 22:07

 

 

Het begon allemaal met een burn/out. Door de burn-out kreeg Angelique lichamelijke en mentale klachten. Bij de pakken neer zitten komt niet in haar woordenboek voor.

 


Ze wilde weten wat er met haar aan de hand was en hoe ze weer beter kon worden. Ze is veel gaan lezen en grondig gaan uitzoeken om erachter te komen waar de kern van het probleem zich bevindt. Wat wilde het lichaam haar vertellen? Veel van haar antwoorden vond ze via een lezing van the Power Academy.

 

Ze is trainingen en cursussen gaan volgen om orthomoleculair therapeut te worden. Nu, ruim zes jaar later, is zij werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Naast orthomoleculair epi genetisch therapeut is zij ook Brain Q therapeut en ADHD therapeut.

 

 

Angelique is gespecialiseerd in de functie van cellen. Als cellen niet naar behoren functioneren, dan kan je specifieke klachten krijgen. Een orthomoleculair epi genetisch therapeut houdt zich bezig met gezondheidsklachten, door te kijken naar verschillende biochemische processen in het lichaam. Door hier inzicht in te krijgen, kan er een gerichte interventie ingezet worden, ter bevordering van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

 


In haar praktijk maakt ze gebruik van een detox voetenbad. Een detox voetenbad helpt bij het ontgiften en werkt tevens kalmerend. Het is frequentietherapie en werkt met tegen frequenties. Elke ziekte vibreert op een bepaalde frequentie.

 


In de praktijk ligt haar focus meer op mensen met burn-out klachten. Maar ze behandelt ook mensen met uit één lopende klachten. Door inzicht in voeding en leefstijl met de bijbehorende plan van aanpak kunnen de klachten verholpen worden.

 


Zij is absoluut geen voorstander dat mensen blijven rondlopen met klachten. Dit verslechterd de gezondheid alleen maar meer. Door de signalen te herkennen en door te gaan onderzoeken waar het probleem vandaan komt, kan er heling plaatsvinden. Door het diepe dal van een burn-out weet zij als geen ander hoe het is om rond te lopen met klachten. Deze ervaring heeft ze omgezet in kracht. Het ondersteunen van mensen in hun proces om van hun klachten af te komen is waar ze voor staat.

 

 

Zo zegt ze: ’Eén van mijn volgende doelen is om miljoenen mensen te gaan helpen zodat ze stoppen met het rondlopen met gezondheidsklachten die verholpen kunnen worden’.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.