Het rapport van de oude en de nieuwe mens.

Gepubliceerd op 9 augustus 2023 om 22:25

 

 

De oude 3D mens. Deze mens was gewend om hard te werken. Alle opdrachten om naar binnen te kijken werden met open armen ontvangen. Een 10 op het rapportGa zo door.

 

De oude mens bleef volhouden, soms letterlijk tot hij/zij erbij neerviel. Wat een krachtige figuur. Een 10 op het rapport. Wat een volhouder. Respect.

 

Lezen, lezen, video’s kijken om zodoende aan zoveel mogelijk informatie te komen. Wat een geweldige leerling. Wat een inzet. Weer een 10 op het rapport. Deze leerling wist het wel. Die werkte zich een slag in de rondte.

 

En nu? Het tegenovergestelde. De nieuwe mens. Grote inzet. Blijft maar op onderzoek en kan niet stoppen. Een onvoldoende op het rapport. Vertrouwen zeer laag en gelooft zijn eigen waarheid niet.

 

De nieuwe mens wil het zelf doen. Laten zien wat hij/ waard is. Een flinke onvoldoende op het rapport. Geen vertrouwen. Alleen vertrouwen in wat hij/ ziet Durft zich niet over te geven aan het ongeziene.

 


Wanneer de nieuwe mens 
alles wil zien en dan pas geloven. Dan volgt de volgende onvoldoende.

 

Het grote verschil tussen en 3D en de 5D en hogere mens is dat de lagere het zelf wilde doen, terwijl die hogere door de liefde die hij/ zij voelt voor zichzelf, weet dat hij/ zij geliefd is. Het universum staat klaar. Overgave en vertrouwen zijn de kernwoorden. In stilte, achter overzitten en voelen hoe je pad zal lopen. Het wordt je aangegeven. Kan je stilzitten en je laten leiden, dan zal je rapport vol staan met het cijfer 10.

 

De tegenstellingen kunnen niet groter zijn. Door een nieuwe mens te zijn met oude instellingen, loop je tegen je eigen muren op. Je rapport zal vol staan met onvoldoendes.

 

De nieuwe mens werkt niet alleen. De nieuwe mens werkt samen in verbinding. De nieuwe mens voelt zijn/ haar innerlijke leiding en geeft die innerlijke leiding alle vertrouwen.

 

Ik vertrouw mijzelf, waarom zou ik die ander dan niet vertrouwen? Wij doen het samen. De nieuwe mens heeft de overstap van alleen, naar samen gemaakt.

 

Die nieuwe mens houdt van zichzelf en kan zodoende ook van de ander houden. De nieuwe mens vertrouwt zichzelf en kan zodoende die ander vertrouwen. Ook kan hij/ zij de ongeziene vertrouwen. De liefde opent deuren.

 

Wanneer de nieuwe mens dit begrijpt, zullen de rapporten weer vol staan met het cijfer 10.

Doe vooral niet te veel. Geef het uit handen en je krijgt een geweldig rapportMartha Krul

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.