La Vie Est Belle

Gepubliceerd op 27 mei 2024 om 23:05Waarom “la vie est belle”? Omdat het leven mooi is.


Omdat wat je uitzendt, trek je aan. Wanneer ik uitzend ‘wat heb ik toch een rotleven’, dan zal ik om me heen in mijn leven voortdurend bevestiging zien van die statement. Zo ook met ‘la vie est belle’. Door dit uit te zenden worden wij voortdurend ermee geconfronteerd, hoe mooi het leven is. Hoe mooi mensen zijn, hoe mooi dieren zijn, hoe mooi het werk is dat we doen.
We krijgen voortdurend mooie mensen op ons pad, die zogezegd ‘in die zelfde trilling resoneren’. Want ook zo kun je het zien: een positief wereldbeeld en een positieve instelling heeft een andere trilling dan een negatief beeld of depressiviteit, of zelfs boosheid. Gelijke trillingen gaan met elkaar resoneren en daardoor wordt de energie alleen maar versterkt.En voor de meeste mensen geldt, dat wanneer ze specifiek naar hun leven kijken, het helemaal niet zo slecht is. Bijna alles waar zo hard over geklaagd wordt, ligt eigenlijk niet in ons eigen leven. Dus stop eens met televisie kijken, radio luisteren en kranten lezen en kijk eens goed naar je eigen leven. Iedereen moet tegenwoordig een mening hebben, ongeacht of die klopt of niet. De ene komplottheorie na de andere trekt over ons heen en in principe worden we voortdurend alleen maar bang gemaakt.Bang voor zaken die, als je goed kijkt, eigenlijk heel weinig invloed op je eigen leven hebben. Laat eens al die externe indoctrinatie los en leef het leven waarin jij de hoofdrol speelt. Natuurlijk is het niet altijd een feestje en gebeuren er ook heel erge dingen! Je kunt ook niet altijd op een high leven, altijd verlicht zijn. Maar wanneer je je niet langer laat verzwaren door alle externe invloeden, meningen en boosheid, zal het sowieso al een stuk lichter voelen.


Vanuit de Stichting hebben we heel duidelijk gekozen dat wij alleen naar de wereld kijken die binnen ons handbereik ligt: het opvangen van ezels en mensen. Natuurlijk weten wij dat er nog ongelofelijk veel dierenleed in de wereld is, maar in mijn leven zorg ik dat alle dieren het goed hebben en alle dieren die ik kan helpen door ze op te vangen, gaan een mooie toekomst tegemoet.Ditzelfde geldt voor de mensen die door de één of andere reden ‘ontspoord’ zijn of op het punt staan om te ontsporen. Wij zullen alles doen om die mensen, via de stichting en de ezels, te helpen en een veilig thuis te bieden. Vangen wij alle mensen op die problemen hebben? Nee natuurlijk niet. Maar diegenen die op ons pad komen worden geholpen.Je kunt de wereld niet veranderen. Je kunt alleen jezelf veranderen en dan verandert de wereld vanzelf.La Vie Est Belle! Zendt het uit en je zal steeds vaker zien dat het zo is.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.