Snoop Dogg en Shante

Gepubliceerd op 25 april 2024 om 22:53Snoop Dogg en Shante zijn bijna 40 jaar samen en zijn 27 jaar getrouwd, wat zeer zeldzaam is als beroemdheden! Snoop wiens echte naam Calvin Cordozar Broadus Jr. is, ontmoette Shante in de jaren 80 op de middelbare school en gingen samen naar het bal in 1989. Ze trouwden in 1997.

 

 

Still going strong, ze hebben drie kinderen: Corde 29, Cordell 26, en Cori 24. Toen hij vroeg wat zijn huwelijk laat werken zei Snoop: "We waren allebei bereid om op te offeren voor elkaar. Ze wist wat mijn dromen en doelen waren, en tegelijkertijd wist ik wat die van haar waren. "Om een gezin te hebben en te zijn wie we zijn, het was moeilijk, zeker, omdat zoveel verschillende dingen je weghalen van het huwelijk, en mensen die om de dag scheiden. Maar als je echt van iemand houdt, is er niets wat je kunt doen om dat te breken en ik heb het gevoel dat dat ware liefde op het eerste gezicht was. ''

 

 

In 2021 maakte Snoop Shante officieel tot zijn manager. Hij vertelde over hoe ze met zijn carrière door dik en dun bij hem is gebleven.

 

 

"Shante heeft mijn carrière vanaf dag één achter de schermen begeleid. Ze is altijd mijn laatste intuïtiecontrole geweest met al mijn beslissingen, en ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder haar. Ik ben dankbaar dat ze mijn officiële manager is, die samen helpt om het Snoop Dogg imperium op te bouwen," zei hij.

 

 

Shante zei zelf: "Ik sta al meer dan twee decennia aan Snoop's zijde dus samen met de rest van het team is ons doel om Snoop's nalatenschap als merk te versterken met de loyaliteit en het vertrouwen van onze begeleiding die Snoop heeft gemaakt tot wie hij nu is. "
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.