The way people view you....

Gepubliceerd op 13 juni 2024 om 23:50Soms denk ik aan de verschillende personages die ik speel in ieders verhaal. In de verhalen van sommige mensen ben ik een verschrikkelijk persoon en in andere een godsgeschenk. En niets daarvan heeft iets te maken met de persoon die ik werkelijk ben.


De lens waardoor anderen naar je kijken, wordt gekleurd door hun opvoeding, overtuigingen en individuele ervaringen.  Sommige mensen zien je slimme persoonlijkheid als vertederend, anderen als vervelend. Sommige mensen denken dat je zwak en emotioneel bent en anderen voelen zich veilig om zichzelf bij je te zijn.


Sommige mensen vinden je onbeleefd en egoïstisch en anderen respecteren de manier waarop je voor jezelf opkomt. Sommige mensen bewonderen de manier waarop je trots bent op de manier waarop je eruit ziet en anderen denken dat je verwaand bent. En niets daarvan heeft te maken met wie jij werkelijk bent als persoon. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀


Wat je moet begrijpen is dat je geen zeggenschap hebt over hoe mensen je zien, dus probeer nooit de manier te controleren waarop anderen je zien, want het enige dat er echt toe doet als het stof aan het eind van de dag is neergedaald, is wat je werkelijk ziet in de dingen die je ziet. jezelf.
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.