Financieel herstelprogramma.

Gepubliceerd op 7 oktober 2023 om 21:26

 


Het is hartverscheurend om te zien dat duizenden ouders en hun kinderen nog steeds worden getroffen door fouten die in het verleden én nu zijn gemaakt. Maar laten we niet bij de pakken neerzitten! We zijn vastberaden om verandering te brengen en ervoor te zorgen dat er recht wordt gedaan.


Daarom willen we jullie aanmoedigen om je vandaag nog aan te melden voor het financieel herstelprogramma via www.herstel.toeslagen.nl. Dit kan nog tot 31 december 2023. Door je aan te sluiten bij dit programma, geven we gezamenlijk een krachtig signaal af en laten we zien dat we niet langer accepteren dat ons onrecht is aangedaan.
We begrijpen dat het aanmeldingsproces en het invullen van formulieren soms ingewikkeld kan zijn. Maar wees gerust, we staan er niet alleen voor. Als je hulp nodig hebt bij het aanmelden of het invullen van het brede ondersteuning formulier, kunnen we gebruikmaken van de brede ondersteuning via www.momentrepreneurs.nl. Laten we naar het kopje "Watch Us grow" gaan en vervolgens klikken op het kopje "brede ondersteuning". Hier kunnen we samen het formulier invullen en doen wij ons best je te ondersteunen of eventueel door te verwijzen naar de juiste instantie.


Samen staan we sterker dan ooit tevoren. Wij geloven er sterk in dat we met onze vastberadenheid en slimme aanpak verandering kunnen bewerkstelligen. Dus laten we niet langer stilzitten, maar in actie komen. Meld je vandaag nog aan voor het financieel herstel en laten we er samen voor zorgen dat we de financiële en mentale stabiliteit terugkrijgen die we verdienen.

 


Ik wens ons allemaal veel succes en weet dat wij voor jullie klaar staan om te helpen waar mogelijk.


Sharing is Caring

Marisa Lisse
Neumine Marshall
Chantal Wolf Snijders
Dulce Gonçalves-Tavares
Simcha de Haan


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.