Good Bears.

Gepubliceerd op 27 juni 2023 om 21:27

 

 

Bijna zevenduizend ‘Good Bears’ hebben we cadeau gekregen van 108 bedrijven, verenigingen en particulieren. Vandaag maakten 25 van de 108 donateurs van de gelegenheid gebruik om met één of meer vertegenwoordigers hun troostberen zelf symbolisch te overhandigen aan onze dienst. Het leverde een gezellige, informatieve ochtend op met een uitgebreid dankwoord en een rondleiding door de ambulancepost en ons hoofdkantoor in Papendrecht.  


 

Wij gebruiken de knuffels om kinderen die met de ambulance mee moeten gerust te stellen en af te leiden. Ook kinderen van wie een ouder of een andere naaste ziek of gewond is, geven we een beer tegen de schrik. De ambulanceberen doen wonderen: meestal kalmeert een kind direct en dat vergemakkelijkt vaak zelfs de behandeling. De beer blijft voor veel ontvangers een vriend voor het leven, horen we na jaren nog terug.  

 

 

 

Good Bears zijn speciaal voor hulpdiensten ontwikkeld. Ze worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Daarom doen we van tijd tot tijd een beroep op sponsors en met groot succes! Met de nu geschonken voorraad kunnen wij jaren vooruit. We zijn de schenkers zeer erkentelijk voor hun gulle gift! 
Door: Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid 

 Klik op de onderstaande link en lees een eerder gepubliceerde artikel over de 'Good Bears':

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.