5. Lichtpuntjes

Gepubliceerd op 18 augustus 2023 om 23:16Het is waardevol en belangrijk om verhalen te blijven delen. Het is zonde als er verhalen verloren zouden gaan. We kunnen zoveel meer bereiken door het delen van verhalen. Verhalen vertellen is essentieel voor het menselijk bestaan.

De diversiteit aan verhalen gaat echter veel verder dan enkel een geschreven tekst. Het is een samenvatting van alles wat ons menselijk maakt.


De maatschappelijke bijdrage van het platform is in essentie dat het functioneert als een online podium waarin men zijn of haar verhaal mag delen. Het gevoel hebben om gehoord en gezien te worden is immens.

De toegankelijkheid van de platform zet een venster open voor mensen die veel aan huis gebonden zijn, die zich eenzaam voelen maar ook mensen die op zoek zijn naar gelijkgestemden.

Hulpbehoevende komen in contact met hulpverleners. Ondernemers maken zichzelf zichtbaar door hun verhaal te vertellen en bieden hun diensten aan. Er ontstaat een netwerk van mensen die elkaar onderling contacten uit voort.

Heb je wel een verhaal, maar kom je er niet uit? Mail en dan help ik je.


Wil jij je verhaal aan de wereld kwijt? Dan kan dat ook anoniem.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.