6. Het brein achter Horen Zien Zwijgen.

Gepubliceerd op 25 augustus 2023 om 22:18Mijn naam is Syreeta en ik ben het brein achter platform Horen Zien Zwijgen.


Al vanaf jongs af aan ben ik creatief bezig. Ik haal inspiratie uit het leven zelf. Ik vind het leuk om te ontdekken, onderzoeken en kennis over te dragen op een manier wat bij mij past.Platform Horen Zien Zwijgen is mijn manier om een steentje bij te dragen aan de maatschappij.Ik beheer de website, e-mail en social media. Ik ben eindverantwoordelijk voor alles rondom de platform.


Naast het beheren van Horen Zien Zwijgen vind ik het leuk om (gechanneld) teksten te schrijven, blogs te maken en quotes te bedenken. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het is bovendien ook een uitlaatklep voor mij. Ik heb geen specifiek onderwerp waar ik over schrijf. Het is wat er bij mij opkomt.


Ik vind het leuk om in contact te komen met mensen die aansluiting vinden bij het platform. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Ik sta open voor een (online) koffie/thee momentje en een gezellige babbel. Schroom niet om contact op te nemen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.