7. Drie jaar op een rij.

Gepubliceerd op 1 september 2023 om 17:59

 


In november 2020 heb ik besloten om platform Horen Zien Zwijgen op te zetten. Op 21 december 2020 was de lancering van de website.
En in augustus 2021 was de lancering van de logo van de platform. Logo is ontworpen door Evita Tjon a Ten (evita-art-music.com).

In de afgelopen jaren zijn er veel uiteenlopende verhalen gepubliceerd. Men heeft zijn talenten, passie, lief en leed gedeeld. Ik heb mensen mogen interviewen. Ik heb met mensen gesproken die een onderneming zijn gestart en mensen die al een tijdje aan de weg timmeren met hun onderneming. Ik heb mensen gesproken in binnen-en buitenland die verhalen hebben verteld hoe zij uit een diep dal zijn gekomen. Ook heb ik hulpverleners gesproken die mij hun verhalen vertellen en bereid zijn om hun helpende hand te blijven uitsteken. Ik heb verhalen gelezen over hoe men hun leven vroeger leefde, maar ook verhalen van vandaag de dag. Ik heb teksten gelezen die mij stof hebben gegeven om na te denken. En gedichten waarbij er een lach verscheen op mijn gezicht.


Het opstarten van een dergelijke initiatief, zonder enige ervaring, is niet de meest makkelijke weg geweest. Een weg waarin ik mijzelf meerdere keren ben tegengekomen. Maar tevens een weg waarin ik steeds meer mijzelf heb leren kennen. De afgelopen jaren ben ik samen met het platform gegroeid naar voor mij ongekende hoogtes. Door simpelweg te blijven geloven in datgene wat je doet. En te blijven doen waar je hart een sprongetje van maakt. En dat zal ik blijven doen. Hopelijk met jou. Wij samen. Een ieder op zijn eigen unieke manier.


Want samen...maken we de wereld net iets mooier.Ik wil een ieder bedanken voor zijn of haar verhaal. Ik wil alle lezers en volgers bedanken. 


Op naar nog heel veel mooie jaren na deze.

 

In liefde en licht,
Syreeta

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.