Jolanda Rhijnsburger

Gepubliceerd op 4 november 2023 om 15:39Op 13 maart 2006, precies één dag na mijn 36ste verjaardag, is mijn wereld voorgoed veranderd. Voor die tijd gaf ik mijzelf weg, wist ik niet wie ik zelf was, en leefde ik in een wereld die bestond vanuit angst. De angst dat mensen mij niet leuk vonden, of dat ik niet goed genoeg zou zijn, en ik voelde me dom, eenzaam en lelijk.


Eén inzicht kan je hele leven omgooien en nieuwe deuren openen.


Voor mij persoonlijk was het dat ik ging schrijven. Ik ben dyslectisch en heb altijd erg veel moeite gehad met schrijven, maar ik heb mijn probleem nu voor mij omgezet in iets positiefs. Omdat er op die 13e maart zoveel veranderde in mijn leven, is er een lijntje ontstaan met de andere sferen van liefde. Ik begon te schrijven door wat ik uit deze liefdevolle sferen mocht ontvangen. Kleine verhalen met een boodschap of een mooi gedicht. Zo cancelde ik het ene verhaal na de andere en schreef ze allemaal op.


In de vroege ochtend als iedereen nog slaapt, zit ik aan mijn schrijftafel en komen de Engelen, gidsen, kleine Elfjes, Feeën, kabouters en Opgestegen Meesters en andere lichtwezens mijn verhaal binnen gewandeld. Ik noem deze verhalen ‘Levensboomverhalen’, omdat de verhalen allemaal een levensles bevatten.


De mensen die mijn verhalen lezen kunnen daar troost, kracht, inzichten, maar vooral liefde uit ontvangen. De verhalen zijn makkelijk te lezen en toegankelijk voor alle leeftijden. Mijn boek ‘Hemelse verhalen’ was het eerste boek dat de wereld in mocht en niet veel later kwam mijn tweede boek ‘De Water-Engelen’. Ook het schrijven voor mensen persoonlijk is hieruit ontstaan, want wie wil nu niet een eigen persoonlijk verhaal vanuit de lichtsferen?


Al bijna 18 jaar mag ik mensen bijstaan op hun terugreis naar innerlijke liefde en elke dag ben ik dankbaar dat op die 13de maart mijn leven opnieuw is begonnen.Samen met mijn man Ronald Rhijnsburger hebben wij in het uiterste zuiden van Limburg praktijk aan huis, waarbij Ronald mensen adviseert op persoonlijk als op zakelijk vlak. Zo is hij een echte Troubleshooter en komt hij dankzij zijn heldere waarneming snel tot de kern van ieders probleem. Wij hebben allebei het doel om mensen bij te staan in hun proces waar ze op dat moment in vastlopen. Ieder op zijn eigen manier.

 

Vanuit mijn hart, vanuit de liefdevolle wereld wil ik u graag uitnodigen om samen met mij mee te reizen, naar innerlijke liefde. Wees welkom op mijn website levensboomverhalen, kinderverhalen voor volwassenen.Jolanda Rhijnsburger


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.