Jolanda Notebomer

Gepubliceerd op 16 april 2024 om 17:08Na vele jaren als boekhoudkundig medewerkster gewerkt te hebben ontstond in 2006 de mogelijkheid om in plaats van met mijn hoofd met mijn gevoel, met mijn handen te gaan werken! Vanaf die tijd heb ik mijn eigen massagepraktijk.


Sinds die tijd heb ik mij, door regelmatig nieuwe cursussen en trainingen te volgen, ontwikkeld tot een allround masseuse die zowel klassieke als specialistische massages geeft.


In 2015 heb ik de training massage bij kanker gevolgd en kortgeleden de basiscursus werken met klankschalen. Nog dit jaar volgen de cursus Klankschaalmassage deel 1 en de cursus cupping.Ik ben regelmatig werkzaam op beurzen, markten, evenementen, bedrijven en gezondheidsinstellingen. Ook verleen ik vaak mijn medewerking aan verwendagen (vaak voor kankerpatiënten). Tevens ben ik één van de vaste masseurs bij het inloophuis De Boei voor kankerpatiënten.


Een cliënte zei eens na afloop: “Voor het eerst sinds maanden zit ik weer in mijn gevoel in plaats van in mijn hoofd” Ik denk dat dat tekenend is voor mijn manier van werken.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.