Chietra Bahora

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 19:08

 

 

Mijn naam is Chietra Bahora. Ik ben geboren in de maand juni 1980 en op vroege leeftijd heel erg zelfstandig en ondernemend. Op mijn 28ste sloeg het noodlot toe en verloor ik mijn partner op jonge leeftijd. Toen ik weduwe werd stond mijn hele wereld op zijn kop. Vanaf dat moment stond ik heel anders in het leven dan de meeste vrouwen van mijn leeftijd. Ik heb mij altijd al ingezet voor minder bedeelden in de samenleving, maar mijn gedrevenheid om mensen te helpen bleef maar groeien.

 


In 2016 heb ik meegedaan aan een schoonheidsverkiezing genaamd Indian Beauty Queen The Netherlands, daar werd ik gekroond tot First Runner Up en tot Charity Queen. Het winnen van deze titels gaf mij de mogelijkheid om mijn passie voor liefdadigheidswerk verder te ontwikkelen. Tijdens mijn Queen jaar heb ik hele mooie projecten opgezet en uitgevoerd, waaronder in Suriname en in India.

 

 

Na mijn terugkomst uit het buitenland wist ik het zeker! Onbaatzuchtige dienstbaarheid oftewel op zijn Hindoestaans gezegd “Sewa”
is waarin ik geloof en wat mij gelukkig maakt. Tijdens deze verkiezing leerde ik twee andere powervrouwen kennen namelijk Airin Khedoe en Anoeradha Hanoeman. Deze schoonheden waren ook deelnemers van dezelfde beauty pageant. Samen met vriendin Seema Kalloe werd ChietSana Foundation op 18 november 2016 opgericht. De lancering werd gehouden in Juliana Plaza Den Haag op 5 maart 2017.

 

 

Mijn focus blijft Suriname. Dankzij het harde werk van mijn grootouders heb ik  nu een mooi toekomst in Nederland en ik vind dat we het verplicht zijn om iets terug te doen voor de ouderen van Suriname en om het land klaar te stomen moet je investeren in de jeugd/ jongeren van Suriname want zij zijn weer de toekomst. Vandaar dat ChietSana Foundation diverse categorieën oppakt van kindertehuizen tot aan bejaardentehuizen tot aan scholen.

 


Ik ben heel spiritueel en ik bid elke dag.
Ik vraag het Universum om kracht, zodat ik mijn werk voor de hulpbehoevende
ongekend kan doorzetten.

 


Have faith in God, believe in yourself and never give up, because behind every successful women is herself.

 


Wees lief voor elkaar!

 


Liefs,
Chietra

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.