Gewond zijn.

Gepubliceerd op 25 mei 2023 om 16:04

 


'Onze wonden zijn vaak de openingen naar de beste en mooiste delen van ons'. ~ David Pricho
 

 

 

Gewond zijn betekent dat je niet heel zou zijn. Gewond zijn betekent dat je gebroken bent en je geen uitzicht hebt op beter, tenminste als je je hierbij neerlegt.  

 

 

Wat als jouw wonden nu eens juist die kenmerken zijn, waardoor het Licht naar binnen kan stromen? Zou je jouw beeld kunnen aanpassen naar een positieve flow? Je bent niet totaal gebroken. Je bent nog steeds compleet, alleen heb je door jouw leven te leven verschillende trauma's opgelopen, die jou laten denken dat je niet heel zou zijn. 

 

 

Deze trauma's kunnen juist jouw weg zijn naar die mooiste versie van jezelf! Als je leert jouw verleden in perspectief te zien, het perspectief van Liefde welteverstaan, dan zul je merken dat er steeds meer Licht binnenkomt en je jouw wonden gaat zien als zijnde onderdeel van jouw Zielskracht. 

 

 

De meest krachtige mensen zijn diegenen die hun trauma's kunnen omzetten in iets sterkers. Iets dat leidt naar een belangrijke schakel in zijn of haar proces. Het is mogelijk! Het is hard werken, maar het is mogelijk om jouw weg te plaveien met de kracht die je in je hebt. Alle stormen heb je doorstaan. Waarom hier geen credits voor nemen? 

 

 

Laat jouw pijn en verdriet sleutels zijn om jouw Zielskracht te activeren. Draai het eens om en zie jouw kracht! Dan zul je zien dat deze delen van jou je zullen leiden naar jouw innerlijke Zelf én je krijgt daardoor meer grip op jouw leven. Het Pad krijgt vorm en jij mag jouw stappen zetten. Met het gevoel van kracht zul jij weer vertoeven in jouw mooiste dromen. Sta dit jezelf maar toe, je bent het zo waard, mooie Ziel! 
 

 

Liefs, 

 

© 𝑆𝐶𝐻𝑅𝐼𝐽𝐹𝑆𝐸𝐿𝑆 𝑉𝐴𝑁𝑈𝐼𝑇 𝐷𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.