Het verlies van de liefde.

Gepubliceerd op 22 mei 2023 om 23:27

 

 

Soms verlies je voor jouw gevoel iemand, of iets, waarvan je heel veel houdt. Dit gevoel is af en toe ondraaglijk. Het lijkt alsof er een dolk in jouw hart geduwd wordt, zoveel pijn kan dit doen. Belangrijk is het om bij jezelf te rade te gaan of dit daadwerkelijk wel het geval is. Gaat diegene of datgene wel echt bij je weg? Of kiest hij of zij een ander Pad? Dit kan ook tijdelijk zijn namelijk.

 

 

We lopen allemaal onze eigen weg. Soms samen, soms alleen. Echter, de Liefde die je voelt, in jouw hart, zal niet verloren gaan. Alles wat je samen hebt meegemaakt, zal blijvend bestaan in jouw hart. Open je hart voor alles wat zich aandient. Het kunnen juist die ervaringen zijn, die jou net dat beetje steun geven en helpen op jouw Pad.

 

 

Geef wel de nodige aandacht aan het gevoel dat je hebt. Ook dat mag er zijn namelijk. Je omarmt daarmee jouw verdriet en pijn en geeft het een waardevolle betekenis. Liefde is niet zomaar verdwenen. Liefde heeft zich genesteld in jouw Zijn. Jouw Ziel is Liefde, dus niets van jouw negatieve gedachten zijn waarheid. Het kan wél zo voelen even.

 

 

Zorg dat je er op een andere manier naar gaat kijken. Dan zal de cirkel zich weer dichten en loopt het leven door in Liefde voor jezelf! Dan ben je gegroeid naar een nieuwe fase van bewustzijn.

 

 

Liefs,

© Schrijfsels vanuit de Ziel

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.