Vrucht dragen.

Gepubliceerd op 23 augustus 2023 om 22:07Einstein zei het al; kijk diep in de natuur en dan zal je alles beter begrijpen...deze stokroos laat het ons ook zien.


We zijn vaak zo druk in het leven dat we soms vergeten waar het eigenlijk om gaat.
Deze roos is ontkiemd uit één klein zaadje, en met de juiste omstandigheden, goede grond, verzorging en voeding, in verschillende stadia volgroeid tot een volwassen bloem.


Heeft de afgelopen periode volop gebloeid en aan het einde van de bloeiperiode een heleboel knoppen gevormd met daarin heel veel zaadjes voor nog veel meer nieuw leven.


Hij heeft z'n werk gedaan en de bekroning op z'n werk ontvangen.
Ook wij als mens hebben werk te doen en kunnen de uiteindelijke 'bekroning' hierop ontvangen.


Een open verbinding met het Goddelijke, het Geestelijke, het Universum, het Leven, de Bron, de Liefde of hoe je het ook noemen wil...


Net als bij de roos liggen de zaadjes in onze chakra's te wachten op ontkiemen. Door stap voor stap aan ons zelf te werken en ons hart open te laten bloeien kunnen we deze zaden laten ontkiemen, groeien en bloeien.
Zodat het leven steeds een stukje lichter wordt. We meer rust, vreugde en liefde gaan ervaren in ons leven en we dit ook mogen uitstralen aan de mensen om ons heen.
'Gaat heen en vermenigvuldigt u'...


We zijn een juweel van Kracht, Wijsheid en Liefde. En dat is wat we mogen doorgeven aan elkaar:


Onvoorwaardelijke Liefde...Leven vanuit ons hart... Vrucht dragen...


De Liefde op aarde vermenigvuldigen...Mirjam de Boer

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.