Zorg voor je eigen energie.

Gepubliceerd op 15 september 2023 om 11:12Wanneer je voor je energie begint te zorgen, begin je betere mensen aan te trekken, begin je betere momenten aan te trekken, begin je je beter te voelen. Het begint allemaal in jezelf. Als je voor je energie zorgt, ongeacht in welke omgeving je bent, is het licht in je en niets heeft invloed op je.
We werken onze energie in het dagelijks leven, op alledaags gedrag, op de gevoelens die we uitstralen, die we produceren bij onszelf en bij anderen... in gedachten, humeur en karakter.

JIJ MAAKT JE ENERGIE!

En je moet je hebben gerealiseerd dat sommige acties de kracht hebben om onze energie af te voeren, terwijl andere helpen om het hoog te houden. Je versterkt bepaalde mindsets door je eigen gedachten en emoties te herhalen. Obsessieve gedachten en giftige gevoelens verbruiken energie en trekken negativiteit aan.
Dankbaarheid heeft een positief effect op je trillingsfrequentie. Ontwikkel de gewoonte van dankbaarheid De simpele daad van dankbaarheid kan uw persoonlijk geluk vergroten.


Let gedurende de dag goed op wat je je geest als voedsel aanbiedt. Probeer naar muziek te luisteren die je goed doet, kijk en lees dingen die enig intellectueel voordeel opleveren of die je helpen om op een hogere frequentie te vibreren. Maak een eind aan de gewoonte om te klagen en slecht over anderen te praten.


Probeer niets negatiefs te denken of te zeggen. Breng 24 uur door zonder iets negatiefs te zeggen over de wereld, niet over iemand, niet over jezelf.

Kijk hoe je leven verandert.


Wees je bewust van je trillingsfrequentie. Ongeacht of je een religie hebt of niet. Je energie is net zo belangrijk als je fysieke gezondheid, zorg er goed voor!Bron: Zielsgelukkig

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.