Aansprakelijkheid

Gepubliceerd op 23 juni 2024 om 16:361. Een vrouw dat geen vervoerkosten heeft om iemand te bezoeken waarvan ze beweert dat ze het niet heeft. (aansprakelijkheid).

2. Een dame die je geen verjaardags- of valentijnscadeau kan geven, maar verwacht dat je de wereld voor haar neerhaalt  voor haar (aansprakelijkheid).


3. Iemand die je niet comfortabel 5 minuten kan bellen. 
Altijd flitsen, klagen en vragen om data en zendtijd (aansprakelijkheid).


4. Ik vraag me af hoe sommige mannen omgaan met dames die denken dat relatie een beroep is waar ze betaald en verzorgd moet worden??
(S*x is geen voordeel voor alleen mannen. ). Ze laat je misschien niet eens s*x hebben, maar toch blijf je aan haar uitgeven als de overheid. (aansprakelijkheid)

5. Stop met daten met een aansprakelijkheid, ongeacht hoe mooi ze is. Schoonheid is een bonus, focus op haar content! Ga uit met een dame die iets betekenisvols aan je leven kan toevoegen.

 

Dingen zoals: financiële intelligentie, emotionele intelligentie, spirituele intelligentie.

 

6. Ga uit met iemand die in staat is om te vermenigvuldigen wat ze heeft en datgene wat je haar geeft, je ziel zal in vrede zijn! Niet iemand die altijd aan het ontvangende eind zal zijn.

 

7. We zeggen niet dat ze rijk moet zijn. Maar laat haar iets doen hoe weinig het ook is. Want hoeveel geld je ook verdient, ze moet je kunnen helpen tijdens de regenachtige dagen...


Twee goede hoofden zijn beter dan één.


Door: Mr WijsReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.