Of we leven samen met een zuiver hart of gaan uit elkaar...

Gepubliceerd op 22 juni 2024 om 22:29Acteur Vin Diesel maakte het uit met zijn partner voor 3 jaar, maar toen ze uit elkaar gingen, haalde hij haar niet uit zijn huis. Hij was bang dat ze met een verminderde status zou leven, dus liet hij haar het huis achter en ging in de buurt wonen. Niet alleen dit, maar hij kreeg ook wekelijkse rekeningen voor haar en haar dochter, en hij betaalde ook alle maandelijkse internet-, telefoon- en elektriciteitsrekeningen.


Hij hield hun scheiding geheim, zodat de media zich er niet mee zouden bemoeien of er iets over zouden publiceren. Na zes jaar kreeg zijn partner een ongeluk toen hij terugkwam van het winkelen. Hij had een fotosessie en zodra het nieuws hem bereikte, stopte hij de fotoshoot en vloog naar het ziekenhuis, stond naast haar en doneerde zijn bloed aan haar toen ze bloed nodig had, en toen zijn partner herstelde, kwamen ze weer bij elkaar. 


Kort gezegd: of we leven samen in liefde met een zuiver en nederig hart, of we gaan uit elkaar, maar liefde en respect blijven tussen ons, en we houden onze dierbare herinneringen bij elkaar en respecteren elkaar, wat er ook gebeurt. Dit is hoe we de ware betekenis van liefde en de schoonheid van mensenoffers begrijpen.Door: Intellectual VoiceReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.