Sham Hira vertelt...

Gepubliceerd op 8 april 2021 om 14:14

 

Inspiratie betekent voor mij het ontmoeten van nieuwe mensen.

 


Dan denk ik aan die personen die de handen uit de mouwen steken voor de medemens. Of zich inzetten voor behoud van cultuur en traditie. Of die inspireren doordat ze levenswijsheden delen. Maar ook raak ik geïnspireerd door de personen die durven een nieuw avontuur aan te gaan door bijvoorbeeld een eigen bedrijf te beginnen of te verhuizen naar een ander land.

 

 

Ik merk dat ik geïnspireerd raak door de mensen die DIE dingen doen, die mij dierbaar zijn (onbaatzuchtige dienstbaarheid bijvoorbeeld), maar ook dingen doen die ik misschien zelf niet zou durven, zoals een totaal nieuwe baan bijvoorbeeld.

 

 

Inspiratie is voor mij dat ik me kan optrekken aan het doen en laten van die personen. Dat ik me gesterkt voel bij wat ik zelf doe of nog zou kunnen gaan doen. Dat ik minder onzeker ben of iets wel zal slagen. Dus eigenlijk zijn de inspirerende personen mijn ruggensteun Hierdoor voel ik meer kracht om er voor te gaan. ‘Kan niet’ , ‘durf niet’ , ‘lukt niet’ beginnen zinnetjes te worden waar ik steeds minder in geloof.

 

 

Ik spreek me ook uit naar de personen die mij inspireren en vertel ze dat ze een grote inspirator voor me zijn.

 


‘You know who you are’!

 

 

Ik hoop dat ik nog veel nieuwe  inspirerende personen ga mogen ontmoeten. En wie weet kan en zal ik ook voor een ander een inspiratiebron kunnen zijn. 

ShamReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.