Audiotour

Gepubliceerd op 7 februari 2024 om 19:50Altijd al willen weten hoe de ijsbeer is ontstaan? Wil je meer weten over walvisogen? Of over vleermuizen in de stad? Luister dan in het museum naar de inclusieve audiotour met het thema Biodiversiteit en evolutie. Met een speciaal apparaatje dat je als een telefoon aan je oor houdt, kom je langs 12 punten in het museum waar jeextra informatie krijgt bij de tentoongestelde dieren. Bij verschillende punten kun je objecten aanraken of ruiken. Op de audiotour staat ruim een half uur luistertijd.

 

 

De audiotours zijn gratis.

 


Onze audiotours zijn toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Echter zijn er geen geleidelijnen in het museum, dus bezoek met een naaste is aan te raden.

 

Speciaal voor kinderen.


Voor kinderen vanaf 7 jaar is er een speciale versie van de audiotour die antwoord geeft op veel gestelde vragen, in combinatie met een quiz. Is een koala een zoogdier? Waar is de slurf van de olifant gebleven? Waar kun je fossielen vinden en wonen er vossen in de stad? Na elke tekst komt er een meerkeuze vraag. Ontdek je score bij de balie en ontvang een klein presentje. Bron: het Natuurhistorisch


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.