Margery Caron

Gepubliceerd op 6 april 2022 om 21:25

 

 

Margery heeft ruim 17 jaar gewerkt als financieel manager.Het bedrijf waar ze voor werkte, maakte veranderingen door, waardoor ze haar baan verloor. Als alleenstaande moeder was dat een onzekere tijd. Maar ze ging niet bij de pakken neer zitten. Één van Margery’s sterke kwaliteiten is dat ze op onderzoek uit gaat. Wat zijn de mogelijkheden op werkgebied en welke stappen wil ik gaan zetten richting de toekomst, waren vragen die haar bezig hielden. Na een lange zoektocht werd ook steeds duidelijker dat het helpen van mensen centraal mag blijven staan.

 


In 2017 heeft ze PROMES Finance & Consultancy opgericht. Ze is met al haar kennis en kunde een zelfstandig financieel bureau begonnen. Het bedrijf is vernoemd naar haar overgrootmoeder, mevrouw Hendrina Promes.Margery is geboren en getogen in het zonnige Suriname. Als klein meisje leerde zij van haar overgroot oma de waarde van geld en hoe ze verstandig met geld moest omgaan. Deze waardevolle levenslessen zijn haar tot de dag van vandaag bijgebleven.

 


Mensen komen met diverse financiële vraagstukken bij haar terecht. Wat zij doet, is hulpverlening en bewustwording meenemen in haar consulten. Na een intakegesprek heeft ze helder wat de vraagstukken zijn. Zo leert ze mensen om overzicht te krijgen en behouden betreft de financiën. Ze beseft goed dat financiën ook een kwetsbaar onderwerp kan zijn voor de mensen. En zeker in het geval dat mensen schulden hebben. Als ik vraag hoe zij daarmee omgaat zegt ze: ’Ik blijf altijd rustig en liefdevol en samen met de klant ga ik stap voor stap kijken wat nodig is’.

 


Ze geeft aan dat het aanleren van omgaan met geld al op jonge leeftijd mag beginnen. Ze heeft haar dochter op jonge leeftijd geleerd om verantwoordelijkheid te dragen op financieel gebied. En dat deed ze in stapjes door haar zakgeld te geven, daarna haar eigen bankpas en op latere leeftijd inzichten op financieel gebied. En nu houdt haar dochter zich bezig met de aandelenmarkt, door te beleggen.

 


Margery haar favoriete slogan is: 
´If you do what you love,
 you’ll never work a day in your life´. 

 


Het helpen van mensen met hun financiën doe zij met veel passie en liefde. Zo helpt ze een kerkgemeenschap met het beheren van de financiën, in de hoedanigheid van penningmeester. En was ze vrijwilliger bij Stichting Dock, bij het onderdeel ‘Stop de Schulden’.

 


Voor mensen in hoge nood met financiële problemen geeft ze als advies: "Probeer niet bij de pakken neer te zitten, vraag desnoods om hulp, wees creatief en kijk naar de mogelijkheden. Er zijn meer wegens die naar Rome leiden’.

 


Heb je financiële hulp nodig?

Zou je graag hulp willen bij de belastingaangifte, boekhouding of zit je met andere financiële vraagstukken? Schroom niet en vraag een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek aan.

 Kijk voor meer informatie op:

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.