Annemarijn Bruinsma

Gepubliceerd op 24 maart 2022 om 20:00

 

 

Hi, ik ben Annemarijn Bruinsma. Ik heb een belangrijke boodschap die ik wil uitdragen, of eigenlijk mijn nieuwe levensmissie.

 

Vanaf mijn kleutertijd kamp ik al met chronische klachten. De artsen gaven aan dat ik er maar mee moest leven en dat ik was uitbehandeld. In 2019 kreeg ik het labeltje fibromyalgie (of ook wel wekedelen reuma). Mijn eerste gedachte was, no way, daar ga ik niet mee akkoord. Er moest toch een oplossing zijn?

 

Al die jaren ben ik zoekende geweest hoe ik met mijn klachten om kon gaan. Ik stopte erg veel energie in het zoeken naar de oorzaak en het bestrijden van de klachten op lichamelijk vlak. De klachten werden met de jaren erger en beetje bij beetje ging mijn gezondheid achteruit en zat ik steeds minder goed in mijn vel.

 


Vanaf dat moment ging ik op zoek naar alternatieve methodes hoe ik mijn zelf genezend vermogen kon activeren. Toen ik in contact kwam met de kracht van frequenties, veranderde dat alles!

 

 

Ik begon mijn reis met het toepassen van frequentie therapie, na meerdere sessies waren mijn klachten al voor 50% verdwenen, het hele systeem wordt tot rust gebracht, in de loop van de tijd begonnen de klachten weg te smelten. Hoe kon dit zo makkelijk zijn en dat bijna niemand van het bestaan af weet? De methode richt zich namelijk op wat je WEL wilt en legt de focus niet op de pijn, maar het verlangen. Dit was de sleutel!

 

Meteen heb ik mijn eigen apparaatje aangeschaft en kwam het idee om voor mijzelf te gaan beginnen. Dit moest ik de wereld in brengen, hier ga ik anderen mee helpen!

 

Het is mijn missie om mensen die kampen met diverse gezondheidsklachten te laten ontdekken dat het lichaam WEL in staat is van de klachten af te komen door het activeren van het zelf genezend vermogen: fysiek, mentaal en emotioneel.

 

Bij a Balanced Lifestyle komen we tot de kern van jouw klachten. Samen gaan we de reis naar zelfheling aan om jouw balans terug te winnen, naar minder pijn en meer levensenergie.

 

Pak de regie terug en activeer je zelf genezend vermogen. Je bent zelf de sleutel tot genezing.


 

Ik bied je enkel de helpende hand en wijs je de weg.


 

Jij bent meer dan een lichaam met pijn,
leer de klachten de baas te zijn!


 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.