Claudine Morsen

Gepubliceerd op 10 augustus 2022 om 22:16

 

 

Met haar moeder als inspiratiebron, bruist deze dame vol met ideeën. Met haar creatieve vermogen maakt ze er elke keer weer een feestje van. Soms sereen, rustig en intogen (Blush) en soms met een explosie aan kleuren (Colours).

 


Op 14 februari 2018 was het dan eindelijk zover. Na de lancering van haar website en met een KVK-nummer op zak, is zij officieel naar buiten getreden als all-round evenementenplanner. Van bruiloften tot babyshowers en verjaardagen. Claudine weet er wel raad mee.

 


Ze kan haar eerste opdracht nog goed herinneren. Zo zie ik haar met een twinkeling in haar ogen vertellen over hoe blij ze wordt om de decoratie te mogen doen voor de mensen. Zo zegt ze: ‘Als ik bezig ben met creëren en decoreren zit ik zo in mijn eigen flow. Maar dat besef-momentje als ik klaar ben en kijk naar mijn eigen creatie, maakt het mij oprecht blij. Mede ook door de positieve reacties en liefde die ik krijg van de klanten’.

 

 

Ik vroeg aan haar hoe het in zijn werk gaat wanneer er een klant zich bij haar aanmeldt. Ze legt uit dat ze dan graag met de klant in gesprek gaat. De wensen en mogelijkheden worden besproken. Duidelijkheid, transparantie en kwaliteit is wat de klanten kunnen verwachten tijdens het intakegesprek met haar. Dan wordt er een offerte op maat gemaakt en overlegt met de klant.

 

Creatief bezig zijn is haar met de paplepel ingegoten. Zo verteld ze, dat ze van kleins af aan al bezig was met het decoreren in huis als er weer een feestje was. En later voor de rest van haar familie en vrienden. Ze heeft inzicht en gevoel als het gaat om het totaal plaatje neerzetten binnen de mogelijkheden en wensen van de klant.

 

De corona periode is onvermijdelijk tijdens ons gesprek. Claudine is zelfstandig ondernemer en door de maatregelen is zij ook vrij beperkt. Je begint je onderneming met veel passie en overtuiging en dan kom je pittige uitdagingen tegen zoals de corona maatregelen. Het hoog houden van je motivatie is in deze situatie één van de grootste uitdaging. Zij legt uit dat zij haar motivatie hoog probeert te houden door haar doel niet het oog te verliezen. En haar doel is om te creëren want daar wordt ze blij van. En dat ze met haar mooie creaties anderen er ook blij mee kan maken. Daarnaast raakt ze ook gemotiveerd door haar omgeving waaronder haar twee kinderen. Zo zegt zij: ’Het is belangrijk welke mensen je om je heen verzameld. Ik heb mensen om mij heen die creatief zijn. De één zit in de muziek en de ander creëert weer op een andere manier. Dat zorgt voor een gezonde omgeving met veel positiviteit en het werkt motiverend’.

 

 

Wat ik zo leuk vind aan de diensten die zij aanbiedt zijn the giftboxen. Er zijn giftboxen voor diverse gelegenheden zoals bride and groom, newborn en mom and dad to be. De giftboxen zijn limited editions. Wat ik zo mooi aan the giftboxen vind is, dat er producten in zitten van andere collega ondernemers. Een ieder met zijn of haar eigen expertise.

 


Zo vertelt ze over de unieke handgemaakte dromenvanger en over de exclusieve wijn uit Suriname. Ik vind het prachtig hoe zij samenwerkt met haar collega’s en dat ze de klanten een limited edition giftbox kan aanbieden.


Wil je meer weten over de diensten die zij aanbiedt?

 


Kijk voor meer informatie op:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Claudine
een jaar geleden

Bedankt dat ik hiervoor gevraagd werd.
Bedankt voor het plaatsen van mijn verhaal.