Ik ben niet zo wit als ik eruit zie...

Gepubliceerd op 28 januari 2024 om 17:17De vader van Keanu Reeves is van inheemse Hawaiiaanse afkomst. Keanu Reeves werd op 3-jarige leeftijd door zijn vader in de steek gelaten en groeide op met 3 verschillende stiefvaders. Hij is dyslectisch. Zijn droom om hockeyspeler te worden werd verbrijzeld door een ernstig ongeval. Zijn dochter stierf bij de geboorte. Zijn vrouw stierf bij een auto-ongeluk. Zijn beste vriend, River Phoenix, stierf aan een overdosis. Zijn zus heeft leukemie. En met alles wat er is gebeurd, mist Keanu Reeves nooit een kans om mensen in nood te helpen. Toen hij de film 'The Lake House' aan het filmen was, hoorde hij het gesprek van twee kostuumassistenten; Eén huilde omdat hij zijn huis zou verliezen als hij niet $20.000 zou betalen en op dezelfde dag stortte Keanu het benodigde bedrag op de bankrekening van de vrouw; Hij schonk ook stratosferische bedragen aan ziekenhuizen.


In 2010, op zijn verjaardag, liep Keanu een bakkerij binnen en kocht een brioche met een enkele kaars, at deze op voor de bakkerij en bood koffie aan aan mensen die langskwamen om met hem te praten. Nadat hij astronomische bedragen had gewonnen voor de Matrix-trilogie, schonk de acteur meer dan $ 50 miljoen aan het personeel dat de kostuums en speciale effecten verzorgde - de echte helden van de trilogie, zoals hij ze noemde. Hij gaf ook een Harley-Davidson aan elk van de stuntdubbels. Een totale uitgave van enkele miljoenen dollars. En voor veel succesvolle films heeft hij zelfs 90% van zijn salaris opgegeven om de productie andere sterren te laten inhuren. In 1997 vonden enkele paparazzi hem op een ochtend wandelend in het gezelschap van een dakloze man in Los Angeles, terwijl hij naar hem luisterde en een paar uur lang zijn leven deelde.


Als de meeste sterren een liefdadigheidsgebaar maken, maken ze dit kenbaar aan alle media. Hij heeft nooit beweerd aan liefdadigheid te doen; hij doet het eenvoudigweg uit morele principes en niet om er beter uit te zien in de ogen van anderen. Deze man zou alles kunnen kopen, en in plaats daarvan staat hij elke dag op en kiest één ding dat niet gekocht kan worden: een goed mens zijn.


Bron: Native American Warriors

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.