Het verhaal van de man die zijn dromen nooit heeft opgegeven.

Gepubliceerd op 7 februari 2024 om 19:57Rowan Atkinson (Mr Bean) werd geboren in een gezin uit de middenklasse en leed als kind vreselijk onder zijn stotteren. Ook werd hij op school gepest en gepest vanwege zijn uiterlijk. Zijn pestkoppen vonden dat hij op een buitenaards wezen leek. Hij werd al snel als een vreemde bestempeld en werd een heel verlegen, teruggetrokken kind dat niet veel vrienden had, dus dook hij in de wetenschap, zei een van zijn leraren. Er was niets bijzonders aan hem. Ik had niet verwacht dat hij een briljante wetenschapper zou zijn, maar hij heeft bewezen dat iedereen ongelijk had.

 

 

Toen hij in zijn tijd werd toegelaten tot de Universiteit van Oxford, begon hij verliefd te worden op acteren, maar kon hij niet optreden vanwege zijn spraakstoornis. hij behaalde zijn masterdiploma in elektrotechniek voordat hij in een film of tv-programma verscheen nadat hij zijn diploma had behaald. Hij besloot zijn droom na te streven en acteur te worden, dus schreef hij zich in voor een komediegroep, maar nogmaals, zijn stotteren stond in de weg. Veel tv-programma's wezen hem af, en hij voelde zich er kapot van, ondanks de vele afwijzingen. Hij is nooit gestopt in zichzelf te geloven. Hij had een grote passie om mensen aan het lachen te maken en wist dat hij daar heel goed in was. hij begon zich steeds meer te concentreren op zijn originele komische sketches en besefte al snel dat hij vloeiend kon spreken als hij een personage speelde. hij vond een manier om zijn stotteren te overwinnen en gebruikte daar ook een inspiratie voor zijn acteren.

 

 

Tijdens zijn studie voor zijn master creëerde Rowan Atkinson het vreemde, surrealistische en nu sprekende personage dat bekend staat als Mr. Bean. Hij had succes met andere shows, Mr. Bean maakte hem wereldwijd beroemd en ondanks alle obstakels waarmee hij te maken kreeg vanwege zijn uiterlijk en zijn spraakstoornis, bewees hij dat je zelfs zonder een heroïsch lichaam of een Hollywood-gezicht een van de meest geliefde en gerespecteerde acteurs ter wereld. Het motiverende succesverhaal van Rowan Atkinson.

 

Het is zo inspirerend omdat het leert dat om succesvol te zijn in het leven, de belangrijkste dingen passie, hard werken, toewijding en nooit opgeven zijn, omdat we ons geen zorgen hoeven te maken over onze gevoelens en zwakheden.

 

 

Moraal van het verhaal: Niemand wordt perfect geboren. Wees niet bang. Mensen kunnen elke dag verbazingwekkende dingen bereiken, ondanks hun zwakheden en mislukkingen. Dus ga en doe het beste wat je kunt met het enige leven dat je hebt.


Bron: Weird and Amazing Matters

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.