Marilyn Monroe

Gepubliceerd op 5 juli 2024 om 19:19Marilyn Monroe bracht haar jeugd van pleeggezin naar pleeggezin. Ze heeft haar hele leven misbruik heeft ondergaan, beginnend als schoolgaand kind.


Marilyn maakt ook gebruik van de wet van aantrekking. Ze begon als pre-tiener, en hoewel ze haar praktijken nooit een etiket gaf, volgden ze toch de wet. Terwijl ze sprak over de manieren waarop ze kon omgaan met wat ze leed,


Marilyn schreef: ‘Ik dagdroomde vooral over schoonheid. Ik droomde ervan dat ik zo mooi zou worden dat mensen zich zouden omdraaien om naar mij te kijken als ik voorbijging.” Door dit zo consequent te visualiseren, manifesteerde ze het uiteindelijk. Ze stelde zich voor dat mensen haar schoonheid bewonderden, en ze werd precies wat ze zelf wilde worden.


Ze vertelt verder over het gebruik van affirmaties en zegt: 'Ik droomde ervan dat ik trots in mooie kleren liep en door iedereen bewonderd werd en lovende woorden hoorde. Ik verzon de lofprijzingen en herhaalde ze hardop alsof iemand anders ze uitsprak.”


Met deze zin heeft ze de effecten van het gebruik van affirmaties bewezen (aangezien ze tot op de dag van vandaag wordt geprezen om haar fysieke verschijning). Maar ze maakte zich ook herhaaldelijk zorgen over het feit dat ze depressief en arm zou worden, en in het hele boek vertelt Marilyn veel over hoe ze ondanks haar status vaak in een depressie belandde en zonder geld kwam te zitten.


Innerlijke genezing is cruciaal voordat overvloed wordt gemanifesteerd, omdat het de basis legt voor een positieve en ontvankelijke mentaliteit. Als je emotionele bagage, negatieve patronen of twijfel aan jezelf met je meedraagt, is het alsof je probeert een mooi huis te bouwen op wankele grond. De constructie zal altijd onstabiel zijn en vatbaar voor instorting.


Hier zijn een paar redenen waarom innerlijke genezing essentieel is voor het manifesteren van overvloed:

Verruimt mentale en emotionele rommel: Innerlijke genezing helpt negatieve gedachten, emoties en patronen los te laten die je vermogen om overvloed te ontvangen kunnen blokkeren. Wanneer je deze energieën niet langer vasthoudt, creëer je ruimte voor positieve, overvloedige energie om naar binnen te stromen.Vergroot je eigenwaarde en zelfvertrouwen: wanneer je diepgewortelde onzekerheden of twijfel aan jezelf hebt aangepakt, zul je meer vertrouwen hebben in je capaciteiten en het verdienen van overvloed. Dit vertrouwen is essentieel voor het omarmen van kansen en het nemen van berekende risico's.


Trekt afgestemde energie aan: Wanneer je innerlijke wereld in lijn is met je buitenwereld, trek je energieën aan die resoneren met je nieuwe trillingsfrequentie. Dit betekent dat overvloed zal binnenstromen uit bronnen die werkelijk ondersteunend en voedend zijn voor jouw groei.


Vermindert weerstand: Innerlijke healing helpt je de weerstand los te laten tegen het ontvangen van overvloed, die vaak geworteld is in angst of beperkende overtuigingen. Door deze onderliggende problemen aan te pakken, sta je meer open voor het ontvangen en omarmen van de overvloed die al voor je beschikbaar is.


Bevordert een dankbare en waarderende mentaliteit: terwijl je innerlijke genezing cultiveert, ontwikkel je een groter gevoel van dankbaarheid en waardering voor wat je al hebt. Dit verschuift je focus van gebrek naar overvloed, waardoor je meer positiviteit en voorspoed in je leven kunt aantrekken.
Door innerlijk genezend werk te doen, creëer je een sterke basis voor het manifesteren van overvloed door blokkades los te laten, de eigenwaarde te vergroten, afgestemde energie aan te trekken, weerstand te verminderen en een dankbare mentaliteit te bevorderen.


Je emotionele vibratie blijven verhogen en je afstemmen op je hoogste goed en je overvloed door geboorterecht. Moge dit bereiken voor wie het bedoeld is. Wees gezegend.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.